![Kucharz w restauracji](https://czeska-restauracja.pl/wp-content/uploads/sites/69/2016/03/johnathan-macedo-4NQEvxW2_4w-unsplash-400x250.jpg)
Kucharz w restauracji
Inaczej przygotowuje się potrawy w stołówkach, a inaczej w restauracjach, które rządzą się swoimi prawami. Tutaj liczy się nie tylko to, czy kucharz potrafi przygotować pyszne posiłki, ale przede wszystkim to, czy umie pracować pod presją czasu, w dodatku jednocześnie nad kilkoma potrawami. Tylko takie osoby są w stanie pracować w restauracji, gdzie usługi hydrauliczne 24h Kraków zdarza się, iż trzeba przygotować posiłek dla jednego gościa, bądź kilkanaście różnych w tym samym czasie.
Praca w stołówce albo cateringu wygląda zupełnie inaczej. Tutaj można sobie zaplanować pracę, przygotowywać posiłki w spokoju w swoim rytmie. W godzinach szczytu w restauracji nie można sobie na to pozwolić. Dlatego też nie każdy, kto potrafi smacznie gotować, może być dobrym szefem kuchni.